Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Grootste ziekenhuisschip Global Mercy naar Antwerpen en Rotterdam

ROTTERDAM

De Global Mercy, het grootste ziekenhuisschip ter wereld, komt binnenkort van de Tiang Xingang-werf in China naar Antwerpen voor het installeren van de medische apparatuur. Komende herfst komt het schip twee weken naar Rotterdam alvorens het naar Afrika vertrekt.

1 / 1
De Global Mercy bijna klaar voor vertrek naar Europa.

De Global Mercy bijna klaar voor vertrek naar Europa.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook