Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havengeldstijging lager dan inflatie

ZOETERMEER

De havengeldtarieven voor de binnenvaart stijgen dit jaar in Nederland met gemiddeld 0,5%. Dat is minder dan de verwachte inflatie van 1,3%, zo blijkt uit de jaarlijkse havengeld-inventarisatie van onderzoeksbureau Panteia.
1 / 1
De gemeente Tilburg voert de lijst met havengeldverhogingen aan met een stijging van maar liefst 25%.

De gemeente Tilburg voert de lijst met havengeldverhogingen aan met een stijging van maar liefst 25%.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook