Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meyer Werft weer open met eigen corona testcentrum

PAPENBURG

Er wordt weer gewerkt op de Meyer Werft in Papenburg, na een tot zes weken verlengde ‘bedrijfsvakantie’. Van de circa 3000 medewerkers blijven er zo’n 500 thuiswerken en voor diegenen die op de werf aan de gang gaan gelden strenge corona-maatregelen. Lichaamstemperaturen worden gemeten en er is een testcentrum ingericht.

1 / 1
De Meyer Werft in Papenburg. (Foto Wikipedia)

De Meyer Werft in Papenburg. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook