Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gewichtig werk in Deens Tyra-veld

ESBJERG

Allseas en Heerema Marine Contractors (HMC), beide geleid door telgen uit de Heerema-familie, spelen dit jaar een dominante rol bij de herontwikkeling van het grote Tyra gasveld in de Deense sector van de Noordzee. Beide Nederlandse offshoreaannemers zijn daar met  hun respectieve vlaggenschepen Pioneering Spirit en Sleipnir aan het werk.

1 / 1
Met de Pioneering Spirit is de topside van het Tyra East Alpha-platform uit zee verwijderd. (Foto Allseas) 

Met de Pioneering Spirit is de topside van het Tyra East Alpha-platform uit zee verwijderd. (Foto Allseas) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook