Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gorinchem doet tweede poging met tender voor elektrische veerponten

GORINCHEM

De gemeente Gorinchem heeft opnieuw een tender uitgeschreven voor de bouw van twee elektrische veerponten plus laadfaciliteiten op de wal. Het gaat om schepen die samen met de huidige conventioneel aangedreven vloot de verbinding gaan onderhouden tussen Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld.

1 / 1
Artist impression van het ontwerp van Coco Yachts voor de nieuwe elektrische passagiers- en fiets veerboot voor Riveer. (Beeld Gemeente Gorinchem)

Artist impression van het ontwerp van Coco Yachts voor de nieuwe elektrische passagiers- en fiets veerboot voor Riveer. (Beeld Gemeente Gorinchem)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook