Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Heike Lehmann zonder publiek met goed gevolg te water

MARTENSHOEK

Bij Royal Bodewes te Martenshoek werd woensdag 20 mei met goed gevolg het bouwnummer 745, dat bij oplevering als Heike Lehmann in de vaart komt, dwarsscheeps te water gelaten.

1 / 3
Na de stapelloop poseren v.l.n.r. Gerhard Drenth (business developer), mevrouw Joke Bodewes-Thijssing, CFO Joke Haringsma, reder Henrik Lehmann, werfdirecteur Johan Schouwenaar, Nienke Bodewes (directeur Nescos Shipping, onderdeel van Royal Bodewes en zevende generatie Bodewes) en werfdirecteur Herman Bodewes (foto Henk Zuur)

Na de stapelloop poseren v.l.n.r. Gerhard Drenth (business developer), mevrouw Joke Bodewes-Thijssing, CFO Joke Haringsma, reder Henrik Lehmann, werfdirecteur Johan Schouwenaar, Nienke Bodewes (directeur Nescos Shipping, onderdeel van Royal Bodewes en zevende generatie Bodewes) en werfdirecteur Herman Bodewes (foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook