Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijn-Hernekanaal: dronken schipper vaart zijn motorjacht de kant op

DUISBURG

Agenten van de Wasserschutzpolizei keken zaterdagavond 13 oktober vreemd op toen ze een ongeval op het Rijn-Hernekanaal in Castrop-Rauxel moesten opnemen. Wat ze aantroffen ter hoogte van de Schemhoffbrug was een negen meter lang motorjacht dat met de boeg op de oostelijke kanaaloever lag.

1 / 1
Rijn-Hernekanaal: dronken schipper vaart zijn motorjacht de kant op

Rijn-Hernekanaal: dronken schipper vaart zijn motorjacht de kant op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook