Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper plet zijn Mercedes tegen brug in Oberhausen

DUISBURG

Een onfortuinlijke schipper heeft dinsdag 2 januari rond 14.45 uur in Oberhausen zijn auto geplet tegen een brug over het Rhein-Hernekanaal. Hij had de hoogte van de Sterkrader Strassenbrücke kennelijk verkeerd ingeschat.

1 / 1
Schipper plet zijn Mercedes tegen brug in Oberhausen

Schipper plet zijn Mercedes tegen brug in Oberhausen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook