Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spaansen vernieuwt vloot zandzuigers

WINKEL

Spaansen uit Winkel maakt met de tot zelfzuigend beunschip omgebouwde Zandexpres 5 een nieuwe start in de winning en het vervoer van zand over water. Nieuwere en grotere schepen gaan de bestaande tonnage vervangen, zegt IJsbrandt Overmaat, bedrijfsleider Scheepvaart Op- en Overslag van de divisie Grondstoffen & Logistiek.

1 / 1
Spaansen vernieuwt vloot zandzuigers

Spaansen vernieuwt vloot zandzuigers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook