Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Relikwie uit het verleden?

ROTTERDAM

Facebook, ik besteed er niet veel tijd aan. Jawel, ik gebruik het maar neem het medium niet ál te serieus (meer). Laatst werd ik herinnerd door Facebook aan een artikel wat ik vijf jaar geleden gedeeld had. Waaróm ik herinnerd moet worden aan berichten van jaren terug is me niet helemaal duidelijk. Ach, soms is het leuk om te zien wat mij vijf jaar geleden bezighield.
Want toen scande ik een krantenbericht.

1 / 1
De sextant: een relikwie uit het verleden.

De sextant: een relikwie uit het verleden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Ed Landsmeer

    🙁

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook