Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Harde realiteit

Terwijl de hele wereld zucht onder de coronapandemie probeer ik zoveel mogelijk de dagelijkse routine aan te houden. Half acht: werkbespreking met de stuurman. Wat gaan we doen vandaag.  Een oefening? Of alleen onderhoud? Veel mijlen heb ik deze termijn nog niet gemaakt: overal is de scheepvaart ontwricht of vertraagd. Wij liggen daarom dan ook ten anker in afwachting of het de Chinese autoriteiten behaagt om ons voor de kant te halen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook