Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe regering Italië weigert migrantenschip

ROME

De Duitse hulporganisatie Sea-Eye had hoop dat Italië onder de nieuwe regering minder streng zou zijn voor migrantenschepen die in het land willen aanmeren. Maar ook de donderdag 5 september geïnstalleerde regering, zonder de rechts-populistische Lega van Matteo Salvini, laat de schepen niet toe tot de havens, laat een woordvoerder van de hulporganisatie weten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook