Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Betere inkomsten

Papendrecht

Voor de capesizers verbeterden de vrachten voor zowel reizen Australië-China als Brazilië-China. Voor de panamaxen verbeterden de huren voor reizen vanaf de oostkust van Zuid-Amerika naar India en Singapore tot rond $ 19.000 per dag. Voor trans-Atlantische rondreizen lagen de huren rond $ 20.000 per dag. Voor de supramaxen waren de huren ook redelijk, rond $ 11.000 per dag, en voor reizen vanaf de US Gulf zelfs $ 30.000, maar die huren waren van korte duur.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook