Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR:  Geen extra maatregelen voor schepen in Golf

ROTTERDAM

Nederlandse schepen die naar het gebied van de Golf van Oman varen, hoeven naar aanleiding van de aanslagen op tankers vooralsnog geen extra maatregelen te nemen. Het veiligheidsniveau voor die regio blijft gelijk, omdat er nog heel wat vragen zijn over wat precies is gebeurd.

1 / 1
Een Iraans reddingsvaartuig blust 13 juni de brand na een aanval op de Noorse tanker Front Altair. (Foto EPA)

Een Iraans reddingsvaartuig blust 13 juni de brand na een aanval op de Noorse tanker Front Altair. (Foto EPA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook