KVNR:  Geen extra maatregelen voor schepen in Golf

Nederlandse schepen die naar het gebied van de Golf van Oman varen, hoeven naar aanleiding van de aanslagen op tankers vooralsnog geen extra maatregelen te nemen. Het veiligheidsniveau voor die regio blijft gelijk, omdat er nog heel wat vragen zijn over wat precies is gebeurd.

Een Iraans reddingsvaartuig blust 13 juni de brand na een aanval op de Noorse tanker Front Altair. (Foto EPA)
2019-06-13 20:47:03 epa07646001 Iranian navy boat try to control a fire on the crude oil tanker Front Altair in the Gulf of Oman, 13 June 2019. According to the Norwegian Maritime Authority, three explosions wee reported on board the Front Altair in the Gulf of Oman after allegedly being attacked in the early morning of 13 June between the UAE and Iran. EPA/STR

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer