Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Nog weinig verbetering

Papendrecht

De Chinese douane besteedt lange tijd aan het controleren van de documenten inzake steenkoolladingen uit Australië. Dat resulteert in grote vertragingen bij het lossen en intussen zijn er al minder schepen op de routes Australië-China. Het lossen duurt nu 50/60 dagen. Het einde van de viering van het Chinese Nieuwjaar heeft verder nog weinig verbetering gebracht voor de droge-bulkmarkt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook