Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Symposium Nautilus zeer sceptisch over autonoom varen

ROTTERDAM

Goed opgeleide zeelieden voortdurend aanwijzen als voornaamste veroorzakers van alles wat met een schip kan misgaan, daarvan heeft voorzitter Marcel van den Broek van vakbond Nautilus International Nederland nu duidelijk genoeg. ‘Ook zijn ze te duur, zelfs veel te duur.’

1 / 1
Symposium Nautilus zeer sceptisch over autonoom varen

Symposium Nautilus zeer sceptisch over autonoom varen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook