Column

Zware Kees: veeschepen

Waarschijnlijk ben ik een tikkeltje te snel met mijn conclusies wanneer ik de krant opensla op de pagina’s die gaan over zeevaart. Helemaal bovenaan vetgedrukt staat: ‘Uitbreiding veeteeltactiviteiten.’ Een nieuw veetransportschip wordt opgeleverd.

Zeeschepen vroeger
Zeeschepen van vroeger. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: veeschepen | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: veeschepen

Waarschijnlijk ben ik een tikkeltje te snel met mijn conclusies wanneer ik de krant opensla op de pagina’s die gaan over zeevaart. Helemaal bovenaan vetgedrukt staat: ‘Uitbreiding veeteeltactiviteiten.’ Een nieuw veetransportschip wordt opgeleverd.

Zeeschepen vroeger
Zeeschepen van vroeger. Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer