Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Voorwaardelijke schorsing kapitein zeesleper Holland

AMSTERDAM

Het Tuchtcollege voor de Scheepvaart heeft een voorwaardelijke schorsing van twee maanden opgelegd aan de kapitein van de zeesleper Holland. Onder zijn commando liep het historische schip op 9 mei 2016 bij vrijwel hoog water op de Westergronden bij Terschelling. De kapitein verklaarde tijdens de zitting dat hij op de brug was afgeleid door gesprekken om hem heen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook