Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CCR2-motor mag 24 maanden na Stage V worden geplaatst

STRAATSBURG / BRUSSEL

CCR2- of EU Stage IIIA-gecertificeerde binnenvaartmotoren mogen onder voorwaarden nog tot 24 maanden na het ingaan van de nieuwe EU Stage V emissienorm worden geplaatst. Hierover was publiekelijk verwarring ontstaan. Schuttevaer vroeg de Europese Commissie en de CCR om opheldering.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Christian Hilger

    Ik vraag de heer Koelmaan welke fabrikant levert vandag een certificierde Stage 5 Scheepsmotor?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook