Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Comfort, Premium of Exclusive Line bij Hoogendoorn MBI

Werkendam

Een familiebedrijf met de ambitie het beste scheepstimmerbedrijf van Nederland te zijn. Dat is Hoogendoorn MBI (maritieme betimmeringen en interieurbouw) in Werkendam. Op de website van het bedrijf staat een fraaie lijst van afgeronde projecten: van mooie woningen op binnenvaartschepen, grote bemanningsverblijven op zeeschepen en offshore-vaartuigen tot de inrichting van complete passagiersschepen.

1 / 1
Comfort, Premium of Exclusive Line bij Hoogendoorn MBI

Comfort, Premium of Exclusive Line bij Hoogendoorn MBI

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook