Transafe

Bestevaer Expertise zegt vertrouwen op in NBKB

Bestevaer Expertise heeft dinsdag 6 februari de samenwerkingsovereenkomst met het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB) ontbonden. Bestevaer heeft geen vertrouwen meer in de doorstart van het NBKB, zo schrijft het bedrijf op Linkedin. Het NBKB is al maanden geschorst door de Raad voor Accreditatie.

Bestevaer Expertise heeft dinsdag de samenwerkingsovereenkomst met het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB)  ontbonden. Het bedrijf kan door de schorsing van NBKB al maanden geen schepen certificeren. Foto ter illustratie Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bestevaer Expertise zegt vertrouwen op in NBKB | Schuttevaer.nl
Transafe

Bestevaer Expertise zegt vertrouwen op in NBKB

Bestevaer Expertise heeft dinsdag 6 februari de samenwerkingsovereenkomst met het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB) ontbonden. Bestevaer heeft geen vertrouwen meer in de doorstart van het NBKB, zo schrijft het bedrijf op Linkedin. Het NBKB is al maanden geschorst door de Raad voor Accreditatie.

Bestevaer Expertise heeft dinsdag de samenwerkingsovereenkomst met het Nederlands Bureau Keuringen Binnenvaart (NBKB)  ontbonden. Het bedrijf kan door de schorsing van NBKB al maanden geen schepen certificeren. Foto ter illustratie Foto René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer