Column

Zware Kees: vredesduif

Ooit, ergens in de vorige eeuw, was ik in Montevideo, Uruguay. Het was een unieke belevenis. Was ik tot dan nooit verder geweest dan West-Afrika, nu staken we met ons 60-meterscheepje gewoon de oceaan over en verdaagden we in een voor mij totaal nieuwe wereld. Natuurlijk was ik de eerste die de wal op wilde. 

Montevideo
Montevideo in de vorige eeuw. Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: vredesduif | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: vredesduif

Ooit, ergens in de vorige eeuw, was ik in Montevideo, Uruguay. Het was een unieke belevenis. Was ik tot dan nooit verder geweest dan West-Afrika, nu staken we met ons 60-meterscheepje gewoon de oceaan over en verdaagden we in een voor mij totaal nieuwe wereld. Natuurlijk was ik de eerste die de wal op wilde. 

Montevideo
Montevideo in de vorige eeuw. Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer