Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Stijgende tarieven door lager water

ROTTERDAM

De markt lijkt na de zomer rustig op te starten. Schippers klagen minder vaak over de prijzen die ze ontvangen. Dit is deels te verklaren door de dalende waterstanden. Daardoor kunnen varende ondernemers meer geld vragen voor hun reizen.

1 / 1
Binnenvaartschip Anastasia vaart op de Rijn bij Oberwesel. (Foto Alf van Beem/Wikimedia)

Binnenvaartschip Anastasia vaart op de Rijn bij Oberwesel. (Foto Alf van Beem/Wikimedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook