Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

TNO: ‘Samen bouwen we aan de toekomst’

AMSTERDAM

Voor de binnenvaart biedt investeren in verduurzaming nieuwe kansen. Dat zegt Pieter Boersma van TNO. De vaarweg naar een schone, duurzame maritieme sector ligt vol met puzzelstukjes en vraagtekens. Maar dankzij goed onderzoek naar de mogelijkheden en samenwerking met alle belanghebbenden is Boersma optimistisch over de kracht van innovatie en nieuwe verdienmodellen.

1 / 2
Er leiden meerdere (vaar)wegen naar een duurzame, competitieve toekomst.

Er leiden meerdere (vaar)wegen naar een duurzame, competitieve toekomst.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Ei van Columbus of toch niet.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook