Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CMA CGM plaatst record-nieuwbouworder in China

MARSEILLE

De Chinese staatswerf CSSC meldde een maand geleden de grootste opdracht uit haar geschiedenis, 13 containerschepen voor MSC, opdrachtwaarde 1 miljard dollar. Maar nu doet CMA CGM die order verbleken met een order ter waarde van 2,3 miljard dollar.

1 / 1
Een van de negen 23.000 teu schepen van CMA CGM waarvan het zevende vorige week aan de vloot werd toegevoegd. (Foto CMA CGM)

Een van de negen 23.000 teu schepen van CMA CGM waarvan het zevende vorige week aan de vloot werd toegevoegd. (Foto CMA CGM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook