Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Turtle Ship

ROTTERDAM

In afwachting van mijn vlucht naar huis, rijgen de minuten zich aaneen op de door corona totaal uitgestorven luchthaven van Seoul. Bijna alles is gesloten: restaurants, bars, winkels met souvenirs en andere prullaria; er is tóch geen klandizie. Wij, aflossers die het geluk hebben een rechtstreekse vlucht naar Nederland te hebben bemachtigd, doden daarom de tijd op het terras van een gesloten bar. We drinken bier, de tweede stuurman heeft met vooruitziende blik een halve doos van boord meegesmokkeld.

1 / 1
Het schildpadschip.

Het schildpadschip.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook