Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Singapore test onbemand patrouillevaartuig

SINGAPORE

De marine van Singapore doet proeven met een onbemand patrouillevaartuig en overweegt er vier aan te schaffen. De 16,90 meter lange en 30 ton metende schepen zijn voorzien van een geavanceerd anti-aanvaringssysteem en gaan vooral varen op de grenzen van de Singaporese wateren.

1 / 1
WDN2111 Singapore onbemand patrouilleren

WDN2111 Singapore onbemand patrouilleren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook