Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Creatief experiment levert ligplaats-applicatie op 

MAASBRACHT

Zet wat mensen van verschillende disciplines bij elkaar in ‘een hok’ en binnen de kortste keren hebben je een werkende applicatie waarop schippers kunnen zien waar ligplaatsen in een haven beschikbaar zijn. De zogenoemde ‘design-sprint’ die onlangs in Maasbracht werd gehouden, was volgens de deelnemers dan ook een groot succes.

1 / 1
De haven van Maasbracht. Toen de app eenmaal klaar was, kregen de gebruikers op hun smartphones een kaart van de haven te zien met daarop precies de vrije ligplaatsen, inclusief bijbehorende afmetingen. (Foto Erik van Huizen) 

De haven van Maasbracht. Toen de app eenmaal klaar was, kregen de gebruikers op hun smartphones een kaart van de haven te zien met daarop precies de vrije ligplaatsen, inclusief bijbehorende afmetingen. (Foto Erik van Huizen) 

Knappe koppen KPN, Panteia en Trappswise samen in ‘design sprint’ 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Job Stuijt

    Lijkt enigszins op de site blauwe golf. (https://blauwegolfverbindend.nl/).

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook