Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister: Containerbinnenvaart moet leren leven met congestie

ROTTERDAM

De containerbinnenvaart moet voorlopig leven met de wachttijden vanwege congestie in de Rotterdamse haven. Het oplossen van de containercongestie blijkt complex en mogelijke oplossingen vergen veel tijd. ‘Het is een hardnekkig probleem waarbij de belangen van de betrokken partijen verschillend en soms conflicterend zijn’, antwoordt minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat naar aanleiding van een artikel in Weekblad Schuttevaer van 5 april.

1 / 1
Het artikel uit Weekblad Schuttevaer van 5 april. Maatregelen tegen congestie hebben effect, maar niet genoeg, erkent minister Cora van Nieuwenhuizen.

Het artikel uit Weekblad Schuttevaer van 5 april. Maatregelen tegen congestie hebben effect, maar niet genoeg, erkent minister Cora van Nieuwenhuizen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook