Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Varend ontgassen in Zeeland

Vlissingen

Na het verbod op varend ontgassen in Noord-Brabant en Zuid-Holland is het sinds 1 juli 2018 ook in Zeeland verboden. De provinciale milieuvergunning van Zeeland is hiervoor op 9 juni 2017 al gewijzigd, maar de provincie besloot toen de sector nog een jaar de tijd te geven om met oplossingen te komen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.C Hagens

    Het kan niet zo wezen dat de vervoerder/schipper eigenaar of rederij dit moeten regelen, dit moet net als bij de droge ladingvaart door de Overheid geregeld worden.
    Als een andere partij dit moet regelen, ben je een zeurpiet en sta je zo op een blacklist.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook