Milieupas nodig voor huisvuilafgifte in Dordrecht

Havengebruikers in Dordrecht kunnen alleen nog met een milieupas hun restafval kwijt. Dat moet vanaf 4 december in ondergrondse containers. Koninklijke Schuttevaer probeert bij bestuurders van de afdeling Drechtsteden milieupassen achter de hand te houden.

De gemeente Dordrecht maakt in de binnenstad gebruik van ondergrondse containers voor het verzamelen van huishoudelijk restafval. Ook havengebruikers zijn daarop aangewezen en hebben dus een milieupas nodig. Secretaris Leny van Toorenburg, van de Schuttevaer-afdeling Drechtsteden, hoorde pas deze week (een week na invoering) van de voor schippers verrassende nieuwe regel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer