Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Hele’ Wilhelminakanaal Tilburg in 2016 klasse IV

TILBURG

Tilburg wil de gehele 9,5 kilometer Wilhelminakanaal binnen de stad toegankelijk maken voor klasse IV-schepen, dus inclusief de oostelijke helft tot aan de insteekhaven Loven. Onder andere via eenrichtingsverkeer. Streven is om dit gelijktijdig klaar te hebben met de nieuwe sluis en de verbreding – plus verdieping – van het aansluitende kanaalstuk naar het westen, medio 2016. Verkeersminister Schultz van Haegen gaf daar maandag in Tilburg tijdens een tweeledig werkbezoek het startsein voor.

1 / 2
Overzicht kanaalverbeteringen in Brabant

Overzicht kanaalverbeteringen in Brabant

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook