Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Rotterdam nu 21,50 m diep

ROTTERDAM

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de maximale diepgang van de uitgaande vaart van 21,20 meter naar 21,50 meter verhoogd. Dit is van belang vanwege de toenemende uitvoer van olieproducten met mammoettankers, de zogenoemde very large of ultra large crude carriers.

1 / 1
Haven Rotterdam nu 21,50 m diep

Haven Rotterdam nu 21,50 m diep

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • andre

  “dat wordt uitgevoerd door het Havencoördinatiecentrum.”
  In samenwerking met het Hydro-Meteo Centrum Noordzee (HMCN)
  http://www.meetadviesdienst.nl/nl/hydro-meteo-centra/hmc-noordzee.htm

  Groet André

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook