Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gekoppeld varen naar Coevorden

COEVORDEN

Langs de provinciale vaarweg Almelo-Coevorden trok het Kempenaar-koppelverband Patmar Z-Kemp 2 (honderd meter lang en 6,60 meter breed) vorige week vrijdag veel bekijks. De proefvaart met containers van transporteur Nijhof-Wassink – de eerste in een serie van drie – moet uitwijzen of meer vervoer met minder bemanning en een geringer brandstofverbruik haalbaar is.

1 / 4
Gekoppeld varen naar Coevorden (4)

Gekoppeld varen naar Coevorden (4)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • schippertje

    Zetten ze toch een paar schepen meer in ,dan hoeft de rest in engelen ook niet zo lang te wachten wanneer ze voor en door de sluis moeten ontkoppelen en koppelen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook