Celeste ligt vier weken stil door waterschade

Twee dagen waren ze niet aan boord geweest. En eenmaal weer aan boord liep schipper Wim Koopmans (55 jaar) direct door naar de stuurhut. Pas toen zijn vrouw Sandra (49 jaar) uit de keuken riep dat er geen water uit de kraan kwam, werden ze gealarmeerd. In het toilet bleek een slangetje gesprongen en de hele watertank met 5.000 liter water was leeggestroomd in het voorste gedeelte van de roef.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Celeste ligt vier weken stil door waterschade | Schuttevaer.nl

Celeste ligt vier weken stil door waterschade

Twee dagen waren ze niet aan boord geweest. En eenmaal weer aan boord liep schipper Wim Koopmans (55 jaar) direct door naar de stuurhut. Pas toen zijn vrouw Sandra (49 jaar) uit de keuken riep dat er geen water uit de kraan kwam, werden ze gealarmeerd. In het toilet bleek een slangetje gesprongen en de hele watertank met 5.000 liter water was leeggestroomd in het voorste gedeelte van de roef.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer