Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Dit is echt een baan voor mannen’

WERKENDAM

Het is al donker als de Terra 2 afmeert aan de autosteiger van de Beatrixhaven in Werkendam. Niet om een auto van boord te zetten, maar om de verslaggever aan boord te nemen. Helpende handen worden toegestoken om op het schip te stappen en eenmaal aan boord volgt begeleiding door het smalle gangboord naar de stuurhut, waar de Poolse kapitein Peter Morawiec (32) gastvrij de deur opent.

1 / 2
HVK728 Terra 2

HVK728 Terra 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook