Investering in veiligheid

KNRM-benefietgala levert recordbedrag op: ruim 1,3 miljoen euro

Het jaarlijkse KNRM-benefietgala, gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin, heeft dit jaar een recordbedrag van 1.364.976 euro opgebracht. Het 17e Reddersgala, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), trok meer dan 600 gasten.

Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans rijkt de cheque uit aan Frits van Bruggen.
Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans (l) rijkt de cheque uit aan Frits van Bruggen (r). Foto KNRM

Tijdens het gala werden de gasten niet alleen getrakteerd op een luxe menu en entertainment, maar kregen ze ook de kans om uitgebreid kennis te maken met de activiteiten van de KNRM. Presentator Patrick Lodiers leidde de avond, waarbij Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans aan het einde van de avond de opbrengst van de avond bekendmaakte aan Frits van Bruggen, voorzitter van de KNRM.

Voorafgaand aan het Reddersgala had het salesevent KNRM Captain of Sales al 333.000 euro aan donaties weten te werven, waarmee de basis werd gelegd voor het recordbedrag van de avond. De avond werd voornamelijk gesteund door bedrijven en particulieren die de KNRM een warm hart toedragen en een tafel kochten. Een veiling en loterij op de avond zelf droegen ook bij aan het verder verhogen van de opbrengst.

De opbrengst van het gala zal worden geïnvesteerd in maatregelen die de veiligheid van de ruim 1,400 vrijwilligers van de KNRM ten goede komen.

KNRM-benefietgala levert recordbedrag op: ruim 1,3 miljoen euro | Schuttevaer.nl
Investering in veiligheid

KNRM-benefietgala levert recordbedrag op: ruim 1,3 miljoen euro

Het jaarlijkse KNRM-benefietgala, gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin, heeft dit jaar een recordbedrag van 1.364.976 euro opgebracht. Het 17e Reddersgala, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), trok meer dan 600 gasten.

Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans rijkt de cheque uit aan Frits van Bruggen.
Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans (l) rijkt de cheque uit aan Frits van Bruggen (r). Foto KNRM

Tijdens het gala werden de gasten niet alleen getrakteerd op een luxe menu en entertainment, maar kregen ze ook de kans om uitgebreid kennis te maken met de activiteiten van de KNRM. Presentator Patrick Lodiers leidde de avond, waarbij Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans aan het einde van de avond de opbrengst van de avond bekendmaakte aan Frits van Bruggen, voorzitter van de KNRM.

Voorafgaand aan het Reddersgala had het salesevent KNRM Captain of Sales al 333.000 euro aan donaties weten te werven, waarmee de basis werd gelegd voor het recordbedrag van de avond. De avond werd voornamelijk gesteund door bedrijven en particulieren die de KNRM een warm hart toedragen en een tafel kochten. Een veiling en loterij op de avond zelf droegen ook bij aan het verder verhogen van de opbrengst.

De opbrengst van het gala zal worden geïnvesteerd in maatregelen die de veiligheid van de ruim 1,400 vrijwilligers van de KNRM ten goede komen.