Jubileumjaar

KNRM viert een jaar lang 200-jarig bestaan

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bereidt zich voor om haar 200-jarig bestaan een jaar lang te vieren. Vanaf 11 november 2023 begint een jubileumprogramma vol activiteiten, evenementen en campagnes voor vrijwilligers, donateurs en het publiek.

Directeur van de RNLI Mark Dowie (op de neus van de linker reddingboot) en Directeur Jacob Tas (op de neus van de rechter reddingboot) laten omringd door hun bemanning op het WMRC het gezamenlijke jubileumlogo zien.
Directeur van de RNLI Mark Dowie (op de neus van de linker reddingboot) en Directeur Jacob Tas (op de neus van de rechter reddingboot) laten omringd door hun bemanning op het WMRC het gezamenlijke jubileumlogo zien. Foto Martijn Bustin / KNRM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

KNRM viert een jaar lang 200-jarig bestaan | Schuttevaer.nl
Jubileumjaar

KNRM viert een jaar lang 200-jarig bestaan

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bereidt zich voor om haar 200-jarig bestaan een jaar lang te vieren. Vanaf 11 november 2023 begint een jubileumprogramma vol activiteiten, evenementen en campagnes voor vrijwilligers, donateurs en het publiek.

Directeur van de RNLI Mark Dowie (op de neus van de linker reddingboot) en Directeur Jacob Tas (op de neus van de rechter reddingboot) laten omringd door hun bemanning op het WMRC het gezamenlijke jubileumlogo zien.
Directeur van de RNLI Mark Dowie (op de neus van de linker reddingboot) en Directeur Jacob Tas (op de neus van de rechter reddingboot) laten omringd door hun bemanning op het WMRC het gezamenlijke jubileumlogo zien. Foto Martijn Bustin / KNRM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer