Aanvaring hefbrug

Scheepvaart op De Gouwe nog tot en met 16 november gestremd

De binnenvaartschippers die over De Gouwe willen varen, moeten nog even geduld hebben. Vanwege de aanvaring van het schip Sophia tegen de hefbrug van Waddinxveen op dinsdag 7 november blijft het scheepvaartverkeer nog tot uiterlijk donderdag 16 november gestremd.

Vanwege de aanvaring van het schip Sophia tegen de hefbrug van Waddinxveen op dinsdag 7 november blijft het scheepvaartverkeer nog tot uiterlijk donderdag 16 november gestremd. Foto Media TV

Op woensdag 15 november en mogelijk donderdag 16 november is de brug vanwege herstelwerkzaamheden wederom gestremd voor alle verkeer. Het wegverkeer wordt dan omgeleid en voor fietsers en voetgangers wordt er een pont in gebruik genomen. De pont vaart van 7u00 tot 22u00.

Op dinsdag voer een binnenvaartschip met een aardig tempo tegen de hefbrug. Mogelijk was de brug in storing. De brug raakte daarbij flink beschadigd en was niet meer toegankelijk.

Scheepvaart op De Gouwe nog tot en met 16 november gestremd | Schuttevaer.nl
Aanvaring hefbrug

Scheepvaart op De Gouwe nog tot en met 16 november gestremd

De binnenvaartschippers die over De Gouwe willen varen, moeten nog even geduld hebben. Vanwege de aanvaring van het schip Sophia tegen de hefbrug van Waddinxveen op dinsdag 7 november blijft het scheepvaartverkeer nog tot uiterlijk donderdag 16 november gestremd.

Vanwege de aanvaring van het schip Sophia tegen de hefbrug van Waddinxveen op dinsdag 7 november blijft het scheepvaartverkeer nog tot uiterlijk donderdag 16 november gestremd. Foto Media TV

Op woensdag 15 november en mogelijk donderdag 16 november is de brug vanwege herstelwerkzaamheden wederom gestremd voor alle verkeer. Het wegverkeer wordt dan omgeleid en voor fietsers en voetgangers wordt er een pont in gebruik genomen. De pont vaart van 7u00 tot 22u00.

Op dinsdag voer een binnenvaartschip met een aardig tempo tegen de hefbrug. Mogelijk was de brug in storing. De brug raakte daarbij flink beschadigd en was niet meer toegankelijk.