Oproep

ASV wil weten of het nieuwe dienstboekje bevalt

De Algemeene Schippers Vereeniging inventariseert momenteel hoe schippers de nieuwe dienstboekjes ervaren. De schippersvereniging wil in kaart brengen wat de administratieve gevolgen zijn van de nieuwe dienstboekjes.

Foto ter illustratie: bemanning aan boord. Foto ANP

Per 1 april wijzigde er veel op het gebied van schippersboekjes en de eisen voor de verschillende functies aan boord. De ASV wil nu – een aantal maanden later – in kaart brengen hoe schippers die nieuwe regels ervaren.

De oproep

‘Er is de laatste tijd veel commotie ontstaan omtrent de administratieve gevolgen bij functiewijzigingen en het terugkeren van uitgifte van het dienstboekje bij het SAB’, schrijft ASV. ‘Wij willen het probleem in kaart brengen en kenbaar maken, want tot nu toe lijkt de minister noch  CCR ervan overtuigd te zijn dat het niet goed gaat. Daarom wil de ASV uw ervaringen horen, goed of slecht.’

‘Kunt u uw ervaringen en mening naar ons e-mailen? info@algemeeneschippersvereeniging.nl’

ASV wil weten of het nieuwe dienstboekje bevalt | Schuttevaer.nl
Oproep

ASV wil weten of het nieuwe dienstboekje bevalt

De Algemeene Schippers Vereeniging inventariseert momenteel hoe schippers de nieuwe dienstboekjes ervaren. De schippersvereniging wil in kaart brengen wat de administratieve gevolgen zijn van de nieuwe dienstboekjes.

Foto ter illustratie: bemanning aan boord. Foto ANP

Per 1 april wijzigde er veel op het gebied van schippersboekjes en de eisen voor de verschillende functies aan boord. De ASV wil nu – een aantal maanden later – in kaart brengen hoe schippers die nieuwe regels ervaren.

De oproep

‘Er is de laatste tijd veel commotie ontstaan omtrent de administratieve gevolgen bij functiewijzigingen en het terugkeren van uitgifte van het dienstboekje bij het SAB’, schrijft ASV. ‘Wij willen het probleem in kaart brengen en kenbaar maken, want tot nu toe lijkt de minister noch  CCR ervan overtuigd te zijn dat het niet goed gaat. Daarom wil de ASV uw ervaringen horen, goed of slecht.’

‘Kunt u uw ervaringen en mening naar ons e-mailen? info@algemeeneschippersvereeniging.nl’