Harde wind

Cruiseschip op drift ramt tanker Castillo de Arteaga

Een losgeslagen cruiseschip met duizenden Britse toeristen aan boord is zondag voor het Spaanse Palma de Mallorca tegen een olietanker aan gebotst, melden verschillende Britse media. Aan boord van het cruiseschip vielen enkele lichtgewonden, over de toestand bij de tanker is weinig bekend. Op videobeelden is goed te zien hoe de touwen van het cruiseschip losbreken.

Het moment van de aanvaring. @neverunderesti8

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Cruiseschip op drift ramt tanker Castillo de Arteaga | Schuttevaer.nl
Harde wind

Cruiseschip op drift ramt tanker Castillo de Arteaga

Een losgeslagen cruiseschip met duizenden Britse toeristen aan boord is zondag voor het Spaanse Palma de Mallorca tegen een olietanker aan gebotst, melden verschillende Britse media. Aan boord van het cruiseschip vielen enkele lichtgewonden, over de toestand bij de tanker is weinig bekend. Op videobeelden is goed te zien hoe de touwen van het cruiseschip losbreken.

Het moment van de aanvaring. @neverunderesti8

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer