Column

Beweging is begin van verandering

We gaan even terug in de tijd. Ongeveer 11 maanden geleden las u hier een column van mij waarin ik pleitte voor terugkeer van een collectieve arbeidsovereenkomst in de binnenvaart. Om die oproep kracht bij te zetten had ik er een petitie aan gekoppeld. Mijn doel was een begin te maken met de bouw van een spreekwoordelijke nieuwe brug, maar ik kon dit niet alleen.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Beweging is begin van verandering | Schuttevaer.nl
Column

Beweging is begin van verandering

We gaan even terug in de tijd. Ongeveer 11 maanden geleden las u hier een column van mij waarin ik pleitte voor terugkeer van een collectieve arbeidsovereenkomst in de binnenvaart. Om die oproep kracht bij te zetten had ik er een petitie aan gekoppeld. Mijn doel was een begin te maken met de bouw van een spreekwoordelijke nieuwe brug, maar ik kon dit niet alleen.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer