BERGING

Jogo 2 deels bovenwater, één hond gevonden

Er zit vooruitgang in de bergingsoperatie van de gezonken Jogo 2. De gemeente Dendermonde meldt woensdagavond dat de bergers het schip deels bovenwater hebben gehesen. Ondertussen werd één van de twee vermiste honden gevonden. Het gaat om een twee jaar oude chihuahua. De schipper zelf en zijn andere hond, een zestien jaar oude Duitse herder, zijn nog niet gevonden.

Hebo aan het werk met het kantelen en boven water hijsen van het schip Foto Yannick De Spiegeleir

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Jogo 2 deels bovenwater, één hond gevonden | Schuttevaer.nl
BERGING

Jogo 2 deels bovenwater, één hond gevonden

Er zit vooruitgang in de bergingsoperatie van de gezonken Jogo 2. De gemeente Dendermonde meldt woensdagavond dat de bergers het schip deels bovenwater hebben gehesen. Ondertussen werd één van de twee vermiste honden gevonden. Het gaat om een twee jaar oude chihuahua. De schipper zelf en zijn andere hond, een zestien jaar oude Duitse herder, zijn nog niet gevonden.

Hebo aan het werk met het kantelen en boven water hijsen van het schip Foto Yannick De Spiegeleir

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer