Enquete

NNVO en Marin onderzoeken nut en noodzaak Vessel Traffic Service (VTS)

De Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding (NNVO) en onderzoeksbureau Marin onderzoeken het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door schippers. Daarvoor zijn de partijen op zoek naar schippers die een enquête willen invullen.

NNVO en Marin willen weten hoe schippers in bepaalde situaties VTS gebruiken. Foto Archief Schuttevaer

‘Met deze enquête willen we onderzoek doen naar de waardering van de VTS-dienstverleningen onder Nederlandse binnenvaartschippers. Hierbij gaat het ook om de introductie van digitale systemen aan boord, die bepaalde typen informatie kunnen leveren die de VTS normaal zou leveren. Wat wij willen weten is voor welke typen informatie het nog relevant zou zijn om die van de VTS te krijgen’, schrijven de onderzoekers.

Invullen kost ongeveer 15-20 minuten en kan hier.

NNVO en Marin onderzoeken nut en noodzaak Vessel Traffic Service (VTS) | Schuttevaer.nl
Enquete

NNVO en Marin onderzoeken nut en noodzaak Vessel Traffic Service (VTS)

De Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding (NNVO) en onderzoeksbureau Marin onderzoeken het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door schippers. Daarvoor zijn de partijen op zoek naar schippers die een enquête willen invullen.

NNVO en Marin willen weten hoe schippers in bepaalde situaties VTS gebruiken. Foto Archief Schuttevaer

‘Met deze enquête willen we onderzoek doen naar de waardering van de VTS-dienstverleningen onder Nederlandse binnenvaartschippers. Hierbij gaat het ook om de introductie van digitale systemen aan boord, die bepaalde typen informatie kunnen leveren die de VTS normaal zou leveren. Wat wij willen weten is voor welke typen informatie het nog relevant zou zijn om die van de VTS te krijgen’, schrijven de onderzoekers.

Invullen kost ongeveer 15-20 minuten en kan hier.