Opinie

Varen doe je Samen, doe dat dan ook

‘Alle vaarweggebruikers moet je aanspreken op hun eigen gedrag, maar niet te dwingend, want dan wijzen ze direct naar andere gebruikers. Bewustwording vergroten van het eigen handelen, dáár gaat het om binnen ons project. Veel gebruikers zijn zich niet bewust van wat ze verkeerd doen.’

OPINIE

Medewerkers van de politie, Rijkswaterstaat, belangenbehartigers van Koninklijke Schuttevaer en voorzitters van roeiverenigingen onthullen in 2007 een billboard op de sluisdeur in Delden.
Medewerkers van de politie, Rijkswaterstaat, belangenbehartigers van Koninklijke Schuttevaer en voorzitters van roeiverenigingen onthullen in 2007 een billboard op de sluisdeur in Delden. Foto Sander Wels

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Varen doe je Samen, doe dat dan ook | Schuttevaer.nl
Opinie

Varen doe je Samen, doe dat dan ook

‘Alle vaarweggebruikers moet je aanspreken op hun eigen gedrag, maar niet te dwingend, want dan wijzen ze direct naar andere gebruikers. Bewustwording vergroten van het eigen handelen, dáár gaat het om binnen ons project. Veel gebruikers zijn zich niet bewust van wat ze verkeerd doen.’

OPINIE

Medewerkers van de politie, Rijkswaterstaat, belangenbehartigers van Koninklijke Schuttevaer en voorzitters van roeiverenigingen onthullen in 2007 een billboard op de sluisdeur in Delden.
Medewerkers van de politie, Rijkswaterstaat, belangenbehartigers van Koninklijke Schuttevaer en voorzitters van roeiverenigingen onthullen in 2007 een billboard op de sluisdeur in Delden. Foto Sander Wels

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer