Overal waar u vaart

Overal waar u vaart: wat doen jullie nou eigenlijk?

Na de beursweek in Gorinchem blijkt het toch wel weer de meest gestelde vraag: wat doet KBN nou eigenlijk? Ik kan niet ontkennen dat ik dit enigszins teleurstellend vond. Het is ook een vraag die ik niet uitputtend in deze column kan beantwoorden. Dat zegt op zich natuurlijk ook al iets. Want er is een waslijst van zaken die mijn collega’s en ik oppakken.

Leny van Toorenburg, beleidsmedewerker/coördinator Nautisch Technische zaken KBN. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: wat doen jullie nou eigenlijk? | Schuttevaer.nl
Overal waar u vaart

Overal waar u vaart: wat doen jullie nou eigenlijk?

Na de beursweek in Gorinchem blijkt het toch wel weer de meest gestelde vraag: wat doet KBN nou eigenlijk? Ik kan niet ontkennen dat ik dit enigszins teleurstellend vond. Het is ook een vraag die ik niet uitputtend in deze column kan beantwoorden. Dat zegt op zich natuurlijk ook al iets. Want er is een waslijst van zaken die mijn collega’s en ik oppakken.

Leny van Toorenburg, beleidsmedewerker/coördinator Nautisch Technische zaken KBN. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer