Top 5 van vandaag

Dit zijn de 5 grootste superjachten van Nederland

Je kunt er niet omheen, Nederland is een superjachtbouw land. Iets om trots op te zijn? Of moeten er vanaf de kade eieren worden gegooid op het nieuwe superjacht van Amazon-oprichter Jeff Bezos? Is het ‘pure NL-promotie’ of een representatie van de kloof tussen arm en rijk? Wat je er ook van vindt, Nederland is er goed in. Daarom hier de Top 5 grootste superjachten gebouwd in Nederland, gebaseerd op de websites van de Nederlandse jachtbouwers.

Word lid van de nieuwsbrief en lees dit artikel gratis!

Het weer zat mee tijdens de fotoshoot. (Foto Oceanco)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer