Vrachtvervoer

Wagenborg en Urgenda willen samen Waddenvervoer verduurzamen

Wagenborg Passagiersdiensten heeft samen met Stichting Urgenda het innovatieve project ‘Duurzaam vrachtvervoer’ opgezet. Bedoeling is samen nieuwe methoden en technieken te onderzoeken voor de bevoorrading van de Waddeneilanden. Uiteindelijk zal dit in 2024 moeten leiden tot een vrachtwagenloze logistiek. 

Directeur Marjan Minnesma van Stichting Urgenda en directeur Ger van Langen van Wagenborg Passagiersdienst gaan een samenwerking aan om het vrachtvervoer naar Ameland en Schiermonnikoog te verduurzamen. (Foto WPD)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Wagenborg en Urgenda willen samen Waddenvervoer verduurzamen | Schuttevaer.nl
Vrachtvervoer

Wagenborg en Urgenda willen samen Waddenvervoer verduurzamen

Wagenborg Passagiersdiensten heeft samen met Stichting Urgenda het innovatieve project ‘Duurzaam vrachtvervoer’ opgezet. Bedoeling is samen nieuwe methoden en technieken te onderzoeken voor de bevoorrading van de Waddeneilanden. Uiteindelijk zal dit in 2024 moeten leiden tot een vrachtwagenloze logistiek. 

Directeur Marjan Minnesma van Stichting Urgenda en directeur Ger van Langen van Wagenborg Passagiersdienst gaan een samenwerking aan om het vrachtvervoer naar Ameland en Schiermonnikoog te verduurzamen. (Foto WPD)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer