Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Column BLN-Schuttevaer: Spoorbrugellende

ZWIJNDRECHT

Er wordt weleens gezegd dat in het noorden nooit iets gebeurt op vaarwegengebied. Vaak is dat ook zo, maar dit jaar is alles anders. Zo kwam de provincie onlangs met plannen om de spoorbrug over het A.G. Wildervanckkanaal gedurende zes uur per dag niet meer te bedienen. Dit in verband met het toenemende aantal treinen dat de provincie wil laten rijden.

1 / 1
Klaas Kattouw.

Klaas Kattouw.

Dat heeft meteen veel telefoonverkeer opgeleverd en geresulteerd in een brief waarin wij als BLN-Schuttevaer bezwaar maken tegen deze spitssluiting. We zijn er nog niet, maar wel weer ‘on speaking terms’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook