Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ferus Smit laat Thun Empower zonder ceremonie te water

LEER

Scheepswerf Ferus Smit in Leer heeft donderdag 22 juli zonder ceremonie bouwnummer 452 voor Thun Tankers te water gelaten. Nederland kleurt momenteel dieprood op de Covid-19 kaart, waardoor in Duitsland extra coronamaatregelen gelden voor mensen die naar Duitsland reizen. Voor de rederij was dit reden geen delegatie naar Leer te laten afreizen om getuige te zijn van de tewaterlating.

1 / 1
Zonder ceremonie maakt de Thun Empower haar 'grote plons'. (Foto Henk Zuur)

Zonder ceremonie maakt de Thun Empower haar 'grote plons'. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook